PARIURI MMA UFC: Luptătorii UFC nu mai au voie să parieze pe lupte, după actualizarea Codului de conduită.

PARIURI MMA UFC: Luptătorii UFC nu mai au voie să parieze pe lupte, după actualizarea Codului de conduită.

1
369
Pariuri MMA UFC Romania
Pariuri MMA UFC Romania
Asigurare rapida și ieftina!pint.ro%20

PARIURI MMA UFC: Luptătorii UFC nu mai au voie să parieze pe lupte, după actualizarea Codului de conduită.

Ultimate Fighting Championship (UFC) va opri luptătorii care pariază la evenimente dedicate artelor marțiale mixte.

Potrivit MMA Fighting, directorul de business al UFC, Hunter Campbell, a anunțat o actualizare a politicii privind Codul de conduită pentru luptători.

Printr-o notă astăzi (luni, 17 octombrie 2022). În actualizare, se afirmă că luptătorilor UFC le este interzis să plaseze pariuri la luptele din renumitul Octogon.

În plus, interdicția se extinde și în ceea ce privește antrenorii și membrii familiei.

Nota integrală de la Campbell poate fi citită mai jos:

De la: Hunter Campbell, Chief Business Officer UFC

Către: Toți sportivii și managerii

Vă scriem pentru a vă informa cu privire la o modificare a Politicii de conduită a sportivilor UFC la care fiecare sportiv UFC este abonat în baza Acordului nostru de promovare și/sau a Acordului privind drepturile auxiliare. După cum știți, Politica de conduită a sportivilor UFC cere sportivilor contractați de la UFC să acționeze într-un mod legal, etic și responsabil și să evite comportamentul care dăunează integrității organizației UFC. Având în vedere instrucțiunile clare pe care le-am primit de la autoritățile de reglementare responsabile pentru industria reglementată de pariuri sportive din Statele Unite, suntem obligați în acest moment să recunoaștem în Politica de conduită a sportivilor UFC anumite restricții legate de pariurile de către sportivii noștri, și alți membrii ai echipelor lor.

PARIURI SPORTIVE: MMA HEROES 5 este la pariuri pe eFORTUNA.ro

PARIURI SPORTIVE MMA ROMANIA

După cum probabil știți deja, majoritatea statelor în care se desfășoară pariuri sportive reglementate interzic sportivilor să parieze la promoții sau evenimente la care sunt afiliați. Multe state extind această interdicție și asupra echipelor de antrenament ale sportivilor, membrilor familiei și altora care au acces la „informații din interior” referitoare la sportivi și la evenimentele acestora. În unele cazuri, încălcarea acestor interdicții poate duce la acuzații penale. Sportivii contractați de la UFC nu sunt scutiți de aceste interdicții, pe care legislatorii de stat și autoritățile de reglementare le-au implementat în scopul menținerii integrității sportului nostru. Pentru a ajuta sportivii noștri să înțeleagă obligațiile care le revin în temeiul legilor majorității statelor în care pariurile sportive sunt permise și pentru a sprijini în continuare aceste măsuri de integritate, UFC a încorporat o interdicție a pariurilor în Politica UFC de conduită a sportivilor, interzicând în mod expres sportivilor să pună pariuri la orice meci UFC. Am furnizat, de asemenea, câteva informații suplimentare pentru a-i ajuta pe sportivi să determine domeniul de aplicare potențial al restricțiilor de pariere impuse de stat asupra altora. Notă: această politică nu interzice sportivilor UFC să încheie acorduri de sponsorizare cu companii de pariuri sportive. Sportivii UFC pot continua să facă parteneriate și să primească astfel de sponsorizări în conformitate cu legea aplicabilă.

Apreciem dedicarea dumneavoastră față de sportul nostru și eforturile dumneavoastră de a asigura integritatea acestuia. Dacă aveți întrebări despre Politica de conduită a sportivilor UFC, mă puteți contacta.

A declarat Hunter Campbell, Chief Business Officer UFC

Câțiva luptători și-au declarat de-a lungul anilor interesul pentru jocurile de noroc în sportul în care și-au făcut nume. Recent pensionat Welter, James Krause, a spus că a câștigat mai mulți bani din jocurile de noroc în arte marțiale mixte (MMA) decât din oricealtceva.

PARIURI UFC, NOI REGULI PENTRU PLASAREA PARIURILOR PE LUPTELE DIN UFC, PARIURI UFC ROMANIA, CINE NU MAI POATE PARIA LA MECIURILE DIN UFC, PARIURI MMA, PARIURI-MMA, LUPTATORI MMA, LUTATORI UFC CODUL DE CONDUITA AL LUPTATORILOR DIN UFC, COTE PARIURI UFC, SPORTIVI DIN UFC, HUNTER CAMPBELL, PARIURI RXF, PARIURI UFT, PARIURI SPORTIVE, PARIURI HEROES, PARURI K1, PARIURI KICKBOX, PARIURI BOX, PARIURI LUPTE OCTOGON
Cadoul perfect pentru copii - Bijuterii personalizate Bucurestichicbijoux.ro/

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here