TEHNOLIGIE: Karate Combat și-a anunțat planurile de a deveni o organizație autonomă descentralizată (DAO)

Karate Combat devine prima ligă sportivă profesională care lansează un DAO

0
396
KARATE KOMBAT - Tehnologie Blockchain - DAO - Jetoane Digitale
KARATE KOMBAT - Tehnologie Blockchain - DAO - Jetoane Digitale
Asigurare rapida și ieftina!pint.ro%20

TEHNOLIGIE: Karate Combat și-a anunțat planurile de a deveni o organizație autonomă descentralizată (DAO)

Karate Combat devine prima ligă sportivă profesională care lansează un DAO și o politică de tranziție pentru fanii și sportivii săi

Jumătate din jetoanele de guvernare $KARATE vor fi distribuite gratuit de-a lungul timpului comunității Karate Combat pentru a participa la DAO și la aplicația Up Only Gaming a Ligii.

Ce este un DAO?
Spre deosebire de structurile tradiționale ale companiei „piramidale”, modelele DAO (Organizație Autonomă Descentralizată) sunt orizontale: toată lumea din organizație are un cuvânt de spus în operațiunile companiei, de la matchmaking și semne de luptători până la locații pentru evenimente, parteneriate și multe altele.

DAO-urile sunt operate folosind tehnologia blockchain pentru a crea jetoane digitale. Dacă dețineți un token, faceți parte din DAO.

Chicago Bulls, Tampa Bay Buccaneers și Paris Saint-Germain se numără printre multele mărci de sport care oferă jetoane digitale fanilor lor, dar Karate Combat este primul brand mondial de sport care extinde jetoanele într-un model real de proprietate DAO.

Deținătorii de jetoane $KARATE vor fi, de asemenea, recompensați pentru cunoștințele lor despre sport, prin câștigarea de jetoane suplimentare pentru a prezice cu succes câștigătorii meciurilor de Karate Combat. Nu se vor pierde jetoane pentru predicții nereușite, dar predicțiile reușite vor fi recompensate cu jetoane $KARATE suplimentare.

Karate Combat se restructurează ca DAO pentru a oferi fanilor și sportivilor mai mult control

Karate Combat tocmai și-a încheiat al patrulea sezon și și-a anunțat planurile de a deveni o organizație autonomă descentralizată (DAO), predând controlul operațiunilor sale către fani și sportivi.

DAO utilizează contracte inteligente bazate pe un set de reguli pentru a permite colectivelor, mai degrabă decât unui individ sau unui organism centralizat, să aibă autoritate în luarea deciziilor.

Regulile, precum și orice acțiuni întreprinse, sunt înregistrate și verificate cu tehnologia blockchain, asigurând, teoretic, un grad ridicat de vizibilitate.
Mai multe echipe s-au restructurat ca DAO, în timp ce DAOS a investit în echipe sportive, dar aceasta este prima dată când o întreagă organizație sportivă urmărește modelul.

Karate Combat a spus că a remarcat că multe echipe și federații au folosit jetoane/tokenuri de fani bazate pe blockchain pentru a stimula implicarea, oferind fanilor posibilitatea de a vota asupra anumitor probleme și de a obține acces la recompense exclusive.

Cu toate acestea, a spus că dorește să facă un pas mai departe, oferind proprietarilor de token-uri posibilitatea de a acționa asupra modificărilor care afectează întreaga afacere. Acestea includ lucruri precum modificările regulilor, selecția furnizorilor și strategia de marketing. Va fi chiar posibil să se influențeze contractele de luptători și să se potrivească selecția – în limitele stabilite de contractele de luptători și de selecția de meciuri.
Organizația intenționează să ofere gratuit cel puțin jumătate din jetoanele sale fanilor și luptătorilor, votul având loc pe o aplicație mobilă dedicată, iar proprietarii de jetoane vor primi recompense pentru prezicerea cu succes a rezultatelor concursurilor.

„Am fost pionieri în tot ceea ce facem, de la groapa noastră de luptă până la producția virtuală revoluționară folosind Unreal Engine”, a declarat Adam Kovacs, președintele Karate Combat.

„Și acum o facem din nou. DAO sunt viitorul sportului profesionist și suntem prima ligă sportivă globală care a adoptat una pe deplin. Karate-ul este cea mai populară artă marțială din lume, iar cadou nostru de simboluri din decembrie va fi cel mai mare cadou pentru fani din istoria sportului.

„Generațiile mai tinere au crescut cu rețelele sociale și cultura jocurilor de noroc, iar lumea sportului trebuie să se miște rapid pentru a crește accesul și implicarea.”

Jetoanele „$KARATE” vor scădea în decembrie, alimentate de blockchain-ul Hedera. Dezvoltarea Hedera este condusă de Fundația HBAR, care are un contract de sponsorizare de trei ani cu Karate Combat.

TEHNOLOGIE BLOCKCHAIN – KARATE KOMBAT

.
TEHNOLOGIE BLOCKCHAIN, DAO, DAOS, KARATE KOMBAT, JETOANE DIGITALE, TOKENURI DIGITALE, MARKETING, HEDERA, SPORT, INOVARE, RANZITIE, DEZVOLTARE SPORT, DIGITALIZARE, ORGANIZATIE AUTONOMA DESCENTRALIZATA, ARTE MARTIALE
Cadoul perfect pentru copii - Bijuterii personalizate Bucurestichicbijoux.ro/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here