TEHNOLOGIE – EBF recunoaște euro digital drept cheia pentru autonomia strategică a Europei

TEHNOLOGIE - EBF recunoaște euro digital drept cheia pentru autonomia strategică a Europei

0
225
TEHNOLOGIE - EBF recunoaște euro digital drept cheia pentru autonomia strategică a Europei - MONEDA EURO DIGITALĂ
TEHNOLOGIE - EBF recunoaște euro digital drept cheia pentru autonomia strategică a Europei - MONEDA EURO DIGITALĂ
Asigurare rapida și ieftina!pint.ro%20

TEHNOLOGIE – EBF recunoaște euro digital drept cheia pentru autonomia strategică a Europei

Federația Europeană a Băncilor (EBF) a descris euro digital ca fiind o oportunitate importantă pentru incluziunea financiară globală a Europei.

În documentul care detaliază viziunea sa, EBF își propune să listeze predicțiile sale cu privire la modificările pe care infrastructura financiară europeană le va suferi în viitorul apropiat. Potrivit corpului bancar, europenii vor gestiona în curând trei tipuri principale de bani digitali – un euro digital de retail, un CBDC de wholesale și token-uri de bani emise de bănci.

Acest lucru se întâmplă astfel încât Europa să poată accelera inovația în proces, dar și să se asigure că rămâne în fața pieței globale de finanțe digitale.

Se acordă o atenție mare euro digitalului de retail, pe care EBF avertizează că, fără a adăuga valoare consumatorilor și a fi proiectat adecvat de către sectorul privat, va eșua în a satisface nevoile de plată în evoluție.

EBF consideră că emiterea euro digitalului de retail este “materia primă” cea mai potrivită, care, atunci când este realizată cu o implicare puternică pe piață, va permite industriei să “își valorifice în întregime potențialul său inovator pentru a furniza soluții de plată durabile și competitive pentru piața europeană”.

Potrivit documentului, unele dintre celelalte calități pe care euro digital de retail trebuie să le prezinte pentru a-și menține stabilitatea financiară sunt să fie finanțat de bănci, precum și să acționeze ca o bază pe care sectorul privat o poate utiliza pentru a-și construi propriile soluții și servicii.

Wim Mijs, CEO al EBF, a declarat: “Deciziile luate cu privire la euro digital vor răsuna prin ecosistemul financiar al Europei timp de ani de zile. Alegerile făcute astăzi pot sprijini un ecosistem de plată puternic, rezistent, inovator și competitiv care îmbunătățește autonomia strategică europeană.

“Cu toate acestea, trebuie să existe fundamentele potrivite pentru ca un euro digital de retail să vină cu un raport pozitiv între riscuri și beneficii. Este necesară o cooperare eficientă și în profunzime între sectorul public și cel privat pentru a asigura o valoare adăugată pentru consumatori, împreună cu design-ul potrivit, un model de afaceri solid și durabil care îl susține și un rol puternic pentru piață în proiectarea soluțiilor de plată”.

EURO DIGITAL – DIGITAL EURO – MONEDA DIGITALĂ EURO

EBF recognises digital euro as key to Europe’s strategic autonomy

Federația Europeană a Băncilor (EBF) consideră că euro digital reprezintă un pas important pentru incluziunea financiară globală a Europei.

EBF a prezentat o viziune privind modificările viitoare ale infrastructurii financiare europene.

Potrivit EBF, europenii vor gestiona trei tipuri principale de bani digitali – euro digital de retail, CBDC de wholesale și token-uri de bani emise de bănci.

Scopul acestei diversificări este de a accelera inovația în proces și de a menține Europa în fața pieței globale de finanțe digitale.

EBF acordă o atenție mare euro digitalului de retail și avertizează că acesta va eșua în a satisface nevoile de plată în evoluție dacă nu adaugă valoare consumatorilor și nu este proiectat adecvat de către sectorul privat.

EBF consideră că emiterea euro digitalului de retail este “materia primă” cea mai potrivită, care, atunci când este realizată cu o implicare puternică pe piață, va permite industriei să furnizeze soluții de plată durabile și competitive pentru piața europeană.

Euro digital de retail trebuie să fie finanțat de bănci și să acționeze ca o bază pe care sectorul privat o poate utiliza pentru a-și construi propriile soluții și servicii.

Euro digital trebuie să își mențină stabilitatea financiară pentru a fi durabil și competitiv pe piață.

Este necesară o cooperare eficientă și în profunzime între sectorul public și cel privat pentru a asigura o valoare adăugată pentru consumatori, împreună cu design-ul potrivit, un model de afaceri solid și durabil care îl susține și un rol puternic pentru piață în proiectarea soluțiilor de plată.

Deciziile luate cu privire la euro digital vor răsuna prin ecosistemul financiar al Europei timp de ani de zile și pot sprijini un ecosistem de plată puternic, rezistent, inovator și competitiv care îmbunătățește autonomia strategică europeană.

GAMES: Netflix își lansează propriul studio de jocuri video.

MONEDA DIGITALA EUROPEANA - EURO DIGITAL - TEHNOLOGIE - BLOCKCHAIN

TEHNOLOGIE, BLOCKCHAIN, MONEDE DIGITALE, MONEDA DIGITALĂ EURO, EURO DIGITAL, EUROPA, MONEDA DIGITALA EUROPEANA, EUROPE DIGITAL EURO, CURRENCY, EURO CURRENCY, JUCATORUL EUROPEAN, BANI, JUCATORUL SPORTIV, MODALITATE DE PLATA, MONEDA VIRTUALE EUROPEANA, BANCI EUROPENE, JUCATORUL.RO, SPORTCONTROL, STIRI SPORTIVE, PARIUEI SPORTIVE, MONEDE SPORTIVE,

Cadoul perfect pentru copii - Bijuterii personalizate Bucurestichicbijoux.ro/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here