TEHNOLOGIE: LaLiga Tech utilizează tehnologia BIG DATA pentru a ajuta cluburile de fotbal să recupereze taxele de transfer pentru jucătorii de tineret

TEHNOLOGIE: LaLiga Tech utilizează tehnologia BIG DATA pentru a ajuta cluburile de fotbal să recupereze taxele de transfer pentru jucătorii de tineret

0
311
laliga-tech-big-data-transfer-tracker
laliga-tech-big-data-transfer-tracker
Asigurare rapida și ieftina!pint.ro%20

TEHNOLOGIE: LaLiga Tech utilizează tehnologia BIG DATA pentru a ajuta cluburile de fotbal să recupereze taxele de transfer pentru jucătorii de tineret

  1. LaLiga Tech este o divizie a LaLiga, liga profesionistă de fotbal din Spania.
  2. LaLiga Tech se ocupă de dezvoltarea de tehnologii și soluții digitale pentru industria sportului și divertismentului.
  3. LaLiga Tech a fost creată pentru a ajuta la transformarea digitală a LaLiga și a contribuit la creșterea internațională a acesteia.
  4. LaLiga Tech oferă aceste soluții și altor companii din industrie, cu implementări modulare și scalabile.
  5. Soluțiile oferite de LaLiga Tech se pot adapta la afaceri de diferite dimensiuni.

TEHNOLOGIE – SPORT

LaLiga Tech și-a extins oferta de software pentru sport cu „Transfer Tracker”, un nou serviciu care permite cluburilor de fotbal să identifice și să solicite despăgubiri pentru transferurile aferente jucătorilor dezvoltați în sistemul lor de tineret.

  • LaLiga Tech utilizează tehnologia big data pentru a ajuta cluburile de fotbal să recupereze taxele de transfer pentru jucătorii de tineret.
  • „Transfer Tracker” a ajutat Sevilla FC să monitorizeze mișcările jucătorilor și să identifice 1 milion de euro în compensație.
  • La Liga Tech este divizia de tehnologie a ligii spaniole de fotbal.
  • Regulile FIFA spun că cluburile au dreptul la compensații pentru antrenarea jucătorilor de tineret.
  • Cluburile din Argentina, Brazilia, Chile și Portugalia ar putea fi eligibile pentru plăți în valoare de 117 milioane de euro.

LaLiga Tech oferă o gamă unică de servicii pentru a transforma digital sportul și divertismentul, sub un ecosistem unic bazat pe date.

LaLiga Tech – Technologie – Sport

www.sportcontrol.ro


În conformitate cu regulile stabilite de organismul mondial de conducere al fotbalului Fifa, cluburile au dreptul să primească până la cinci la sută din taxa de transfer viitoare pentru orice jucător pe care l-au ajutat la antrenament. Dacă jucătorul a frecventat mai multe academii, atunci această plată de solidaritate este împărțită proporțional.
Cu toate acestea, pe o piață globalizată a fotbalului, urmărirea mișcărilor jucătorilor poate fi o provocare. Transfer Tracker speră să simplifice procesul, permițând oricărui club să trimită o solicitare de informații cu privire la un anumit jucător.
Odată trimis, Transfer Tracker folosește o combinație de cercetători experți și analiză de date mari pentru a determina tranzacțiile care ar putea fi eligibile pentru o cerere de despăgubire și ia măsuri pentru a asigura plata.
Divizia de tehnologie a fotbalului spaniol a dezvoltat platforma cu Sevilla FC, care a recuperat până acum 1 milion de euro (1,1 milioane de dolari SUA) prin identificarea mișcărilor a 700 de jucători din 53 de țări în ultimii doi ani.


„Există academii de talie mondială care produc și exportă talente fotbalistice incredibile, dar nu primesc compensația pe care o merită”, a spus Marcos Gonzalez, manager de propuneri de valoare la LaLiga Tech.


„Am creat Transfer Tracker pentru a ajuta cluburile de toate dimensiunile să descopere și să primească acest venit suplimentar, fără a fi nevoie să investească propriul timp și resurse.
„Cu instrumentele solide de analiză a datelor pe care le-am creat împreună cu Sevilla FC, oferim cea mai rapidă modalitate posibilă de a negocia procesul de revendicare și de a deturna mai multă bogăție în ecosistemul fotbalului.”

LaLiga și Ultimate Fighting Championship (UFC) au semnat un parteneriat de promovare pentru a interactiona cu fanii din ambele sporturi.

“Indiferent dacă aveți nevoie să implicați fanii, să îmbunătățiți conținutul sau să vă gestionați concurența, produsele LaLiga Tech sunt create special pentru acest sector și au fost perfecționate de-a lungul anilor de utilizare, fiind în același timp modulare și scalabile pentru a se potrivi cu mediul dumneavoastră.”


LaLiga Tech consideră că platforma va fi de folos în special cluburilor din țările care sunt exportatoare sau vânzătoare tradiționale de jucători și a lucrat cu cluburi din Argentina, Brazilia, Chile și Portugalia în ultimele săptămâni. La Liga consideră că doar aceste cluburi ar putea fi eligibile pentru plăți pentru 537 de transferuri în valoare totală de 117 milioane EUR (124 milioane USD).

La Liga oferă tehnologii de ultimă oră sectorului sportului și divertismentului, care îi mențin pe clienții noștri cu un pas înaintea transformării digitale din industrie.


„Industria ratează oportunitatea de a-și asigura o nouă sursă de venit care să îi răsplătească cunoștințele și metodologiile de antrenament”, a declarat José María Cruz, director general al Sevilla FC.laliga, la liga, laliga tech, la liga tech, transfer tarcker, tehnologia laliga, laligatech, transformare digitala in sport, big data sport, fotbal laliga, transfer jucatori tineri,
Cadoul perfect pentru copii - Bijuterii personalizate Bucurestichicbijoux.ro/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here