Top 10: Care sunt cei mai bine cotati 10 sportivi din lume?

Care este cel mai bine cotat sportiv din lume? Top 10 cei mai buni atleti din lume.

0
456
Top 10 cei mai buni sportivi din lume.
Top 10 cei mai buni sportivi din lume.
Asigurare rapida și ieftina!pint.ro%20

Top 10: Care sunt cei mai bine cotati 10 sportivi din lume?

Top 10 cei mai bine cotati sportivi in anul 2020.

Pentru Industria de Media Sportivă este foarte important clasamentul celor mai bine cotați sportivi din lume, indiferent de sportul practicat.

Au fost analizate 21 sporturi și peste 6000 de sportivi de pe tot globul, în perioada 2019-2022. 

Sportivii sunt folosiți frecvent în marketing sau publicitate. Dar, te-ai întrebat vreodată care sunt cei mai buni sportivi? Unii sportivi sunt mai bine cotați decât alții. Numele și faima sportivilor determină capacitatea lor de “comercializare”.

După analizarea datelor s-a constatat că peste 76% dintre fanii sportului utilizează platformele de social media în momentul în care se uită la meciuri/competiții de sport. De asemenea 81% dintre fanii sportului folosesc rețelele sociale de media pentru știri sportive.

În anul 2020 topul celor mai bine cotați sportivi este dat de:

1 Lionel Messi  – Fotbal
2 Cristiano Ronaldo – Fotbal
3 LeBron James – Baschet
4 Virat Kohli – Cricket
5 Bianca Vanessa Andreescu – Tenis
6 Neymar Jr. – Fotbal
7 Khabib Nurmagomedov – MMA – Mixed Martial Arts
8 Rohit Sharma – Cricket
9 Mohamed Salah – Fotbal
10 Paulo Dybala – Fotbal

APROAPE TOATE BRANDURILE ÎȘI DORESC UN SPORTIV CA AMBASADOR. ASOCIEREA CU UN SPORTIV FACE MARKETINGUL COMPANIILOR MULT MAI UȘOR.

Lionel Messi câștigă peste 50 de milioane de dolari doar de la contractele cu diferite branduri.

Messi este numărul 1 pe această listă datorită popularității sale pe rețelele sociale și popularității recente deoarece a câștigat al 7-lea premiu Balonul de Aur. Messi are peste 285 de milioane de urmăritori pe Instagram. În ceea ce privește urmăritorii din rețelele de socializare, el este în spatele lui Cristiano Ronaldo. Cristiano Ronaldo este pe locul doi în acest top dar la 0.01% distanță față de Messi.

Metodologia folosită include o serie de performanțe și sponsorizări, inclusiv numărul de urmăritori pe social media, implicarea fanilor în conținutul postărilor, rata de creșterea a bazei de fani, valoarea media și performanța sportivului ca brand versus conținutul organic. În cadrul de selecție și măsurare a influențelor au fost luate în considerare 4 criterii: numărul de fani pe rețelele social media, relevanța postărilor pe social media, rezonanța sportivului în perioada de timp analizată și valoarea performanțelor financiare returnate către brandurile partenere de către numele sportivului.

TOP 10 CEI MAI BINE COTAȚI SPORTIVI

Care este cel mai bun sportiv din lume? Top 10 cei mai buni atleti din lume. Numărul 1 cel mai bun sportiv. Cel mai mediatizat sportiv din lume. Cine câștigă cei mai multi bani din sport? Care este cel mai bun sport?

Cadoul perfect pentru copii - Bijuterii personalizate Bucurestichicbijoux.ro/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here